Νέα

Καμία πρόθεση από την Microsoft να εκδώσει περισσότερα αποκλειστικά games του Xbox σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες

41 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Θλίψη για τους φίλους που ήλπιζαν πως θα παίξουν το Halo, Forza και οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι που ήταν αποκλειστικά διαθέσιμο στο Xbox σε Switch ή PS4. Ο τεχνολογικός γίγαντας δεν σχεδιάζει να διαθέσει αποκλειστικά τίτλους Xbox σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες στο μέλλον, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας στο GamesIndustry.biz.

Ο Redmond μπορεί να δημιούργησε κάποιες ελπίδες για τους οπαδούς του όταν κυκλοφόρησε το Cuphead για το Nintendo Switch παρόλο που ένας εκπρόσωπος είπε ότι δεν ήταν ποτέ αποκλειστικό Xbox IP και ανακοίνωσε το Ori και το Blind Forest για την ίδια πλατφόρμα. Δυστυχώς, δεν φαίνεται ότι ο κατάλογος αυτός θα δεχτεί άλλη επέκταση.

Η Microsoft ελπίζει να κάνει τα IP του παιχνιδιού προσβάσιμα σε άλλες συσκευές μέσω του xCloud, της επικείμενης υπηρεσίας streaming του παιχνιδιού. Εάν άλλες εταιρείες δείξουν πως είναι θετικές με την ύπαρξη μιας εφαρμογής xCloud για τις κονσόλες τους, τότε οι συνδρομητές θα μπορούν να παίξουν τα διαθέσιμα παιχνίδια της υπηρεσίας ακόμα κι αν δεν έχουν μια κονσόλα Xbox.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε για το μέλλον των μικρών στούντιο που ο τεχνολογικός γίγαντας πρόσφατα απέκτησε για να γίνει μέλος του τμήματος Xbox, η δήλωσή του διαβεβαιώνει τους οπαδούς ότι θα συνεχίσουν να δουλεύουν στα παιχνίδια που δημιουργούν για άλλες πλατφόρμες. Τα πράγματα δηλαδή είναι πολύ απλά, θα επικεντρωθούν στην ανάπτυξη των τίτλων του Xbox που προχωρούν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πλέον παιχνίδια μη Xbox από προγραμματιστές όπως το Double Fine και το Obsidian.

COLOGNE, GERMANY – AUGUST 20: Visitors visit the booth of XBOX during the press day at the 2019 Gamescom gaming trade fair on August 20, 2019 in Cologne, Germany. Gamescom 2019, the biggest video gaming trade fair in the world, will be open to the public from August 21-24. (Photo by Lukas Schulze/Getty Images)

Η Microsoft είπε σε μια δήλωση:

“Το προηγούμενο έτος ήταν μια συναρπαστική στιγμή για εμάς, καθώς έχουν υπερδιπλασιαστεί οι εσωτερικές δημιουργικές ομάδες που αποτελούν το Xbox Game Studios. Όπως και αυτά τα νέα στούντιο που πέρασαν σε εμάς, γνωρίζαμε κάποιες υπάρχουσες δεσμεύσεις σε άλλες πλατφόρμες και θα τις τιμήσουμε. θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε βαθιά στο λεγόμενο cross play και την εξέλιξη των παιχνιδιών με τη σωστή ευελιξία για τους προγραμματιστές για να τα βγάλουν πέρα από τα παιχνίδια τους. Εγγυόμαστε μια δίκαιη και διασκεδαστική εμπειρία. “


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού