Νέα

Καλύτερος ο γονικός έλεγχος για το family plan της υπηρεσίας Spotify

50 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Tα ταλαντούχα παιδιά της ομάδας ανάπτυξης του Spotify προσθέτουν νέες δυνατότητες σε όλους όσους διατηρούν συνδρομές του Οικογενειακού Σχεδίου, παρέχοντας στους γονείς μεγαλύτερο έλεγχο στις συνήθειες που αφορούν την ακρόαση των παιδιών τους. Αρχίζοντας από σήμερα στην Ιρλανδία και “σύντομα” σε άλλες χώρες όπου προσφέρεται το εν λόγω πακέτο, οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν το φίλτρο ρητού περιεχομένου στους λογαριασμούς των παιδιών τους, εμποδίζοντας τους να παίξουν κάτι που το Spotify δεν επιτρέπεται να ακούσουν μικρά παιδιά. Η δυνατότητα αλλαγής του φίλτρου θα προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης, δηλαδή μόνο οι γονείς θα έχουν τον έλεγχο της ρύθμισης.

Αρχικά ανακοινώθηκε το 2014 και αυτό το λεγόμενο ως Spotify’s Family Plan είναι ένας τρόπος για να μοιραστούν μια μηνιαία συνδρομή έως και έξι άτομα με έκπτωση 14,99 δολαρίων. Λαμβάνοντας υπόψη μια μεμονωμένη συνδρομή του Spotify Premium των 9,99 δολαρίων, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια αρκετά τεράστια μείωση των τιμών. Ωστόσο, εκτός από μια αόριστη προϋπόθεση ότι όλα τα μέλη ζουν στον ίδιο τόπο, το σχέδιο-πακέτο δεν είχε προηγουμένως χαρακτηριστικά που να ήταν πραγματικά σχεδιασμένα για οικογένειες.

Οι γονικοί έλεγχοι θα είναι διαθέσιμοι σε οποιονδήποτε χρήστη έχει τον κύριο λογαριασμό του Οικογενειακού Σχεδίου και οι υπόλοιποι λογαριασμοί δεν θα μπορούν να τον ενεργοποιήσουν και να τον απενεργοποιήσουν χωρίς την πληκτρολόγηση του κωδικού πρόσβασης. Το φίλτρο μπορεί να ελεγχθεί από το Family Hub, όπου μπορείτε επίσης να προσθέσετε και να αφαιρέσετε μέλη της οικογένειας ή να ενημερώσετε την οικογενειακή σας διεύθυνση.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού