Νέα

Και ναι, η Google φέρνει τη λειτουργία χαμηλού φωτισμού στην εφαρμογή Duo σε Android και iOS

Δεν υπάρχουν ΣχόλιαΠροκειμένου η Google να μας διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία βιντεο-κλήσεων μέσω της δικιάς της εφαρμογής Duo και να μπορούν όλοι να επικοινωνούν με την άνεσή τους ακόμη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η ομάδα ανάπτυξης της εφαρμογής ανήγγειλε μια νέα προσθήκη στην εφαρμογή για κινητά: λειτουργία χαμηλού φωτισμού.

Το νέο χαρακτηριστικό έχει ως στόχο να βοηθήσει τους χρήστες του Duo app να συνδεθούν face-to-face, να βλέπουν καθαρά τον συνομιλητή τους ακόμη και όταν οι συνθήκες φωτισμού δεν είναι οι καλύτερες.

Χάρη στη νέα λειτουργία χαμηλού φωτισμού, η βιντεο-κλήση θα ρυθμιστεί με αυτόν τον τρόπο ώστε οι χρήστες του Duo να είναι πιο ορατοί όταν το τηλέφωνο εντοπίσει περιβάλλον με κακό φωτισμό. Μια νέα εναλλαγή θα είναι διαθέσιμη ως μέρος των στοιχείων ελέγχου κατά την κλήση όταν ξεκινάτε μια τέτοια, ώστε να μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ή να την απενεργοποιήσετε όποτε εσείς θέλετε.

Σύμφωνα με την Google, η νέα λειτουργία χαμηλού φωτισμού θα καταστεί διαθέσιμη παγκοσμίως στους χρήστες Android και iOS αυτήν την εβδομάδα, οπότε θα πρέπει να ξεκινήσετε να τσεκάρε μόνοι σας εάν υπάρχει νέα ενημέρωση για το συγκεκριμένο app. Εάν δεν εμφανίζεται ακόμα στο τηλέφωνό σας, κάντε υπομονή λίγες ακόμη ημέρες, δεδομένου ότι πρόκειται πιθανώς για σταδιακή ανάπτυξη.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού