Νέα

Η ταξινόμηση περιεχομένου στο YouTube Music θα γίνεται πλέον με αλφαβητική σειρά

Δεν υπάρχουν ΣχόλιαΕισακούστηκαν οι προσευχές πολλών και τελικά η Google έχει προσθέσει επιτέλους την πολύ απαραίτητη δυνατότητα να ταξινομεί τα άλμπουμ και τις λίστες αναπαραγωγής στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής του YouTube Music και αυτή η επιλογή είναι πλέον διαθέσιμη τόσο στο Android όσο και στο iOS.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους από τους αντιπάλους της, η τελευταία υπηρεσία streaming μουσικής της Google είχε μέχρι στιγμής ταξινομήσει περιεχόμενο μόνο με αντίστροφη χρονολογική σειρά. Τώρα, ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε να ταξινομήσετε τα αποθηκευμένα άλμπουμ, τα τραγούδια και τους καλλιτέχνες σας με αλφαβητική σειρά (Α ως Z) ή αντίστροφη αλφαβητική σειρά (Z-A).

Αυτό που είναι λίγο περίεργο όμως είναι ότι το χαρακτηριστικό γνώρισμα χρειάστηκε σχεδόν ένα χρόνο για να φτάσει σε εμάς. Η Google είχε πει στο Engadget τον Αύγουστο του περασμένου έτους ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει η δυνατότητα να ταξινομηθούν άλμπουμ με κάτι διαφορετικό από το “Recently added”,μαζί με πολλά άλλα νέα χαρακτηριστικά.

Ενώ η επιλογή “Recently addes” παραμένει η προεπιλεγμένη επιλογή, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις νέες επιλογές ταξινόμησης αγγίζοντας το νέο αναπτυσσόμενο μενού όταν ανοίγετε οποιαδήποτε από τις τέσσερις ενότητες στην καρτέλα Βιβλιοθήκης. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή η δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη στην καρτέλα “Files” συσκευών.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού