Νέα

Η Porsche ενσωματώνει την υπηρεσία Apple Music στο ηλεκτρικό της μοντέλο Taycan

Δεν υπάρχουν ΣχόλιαΜια είδηση που αφορά αποκλειστικά τους ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου Porsche Taycan αναφέρει πως θα μπορούν πλέον να παίζουν τη συλλογή τους που διατηρούν Apple Music απευθείας μέσω της οθόνης αφής του οχήματος. Η γνωστή κατασκευάστρια αυτοκινήτων συνεργάστηκε με την εταιρεία από το Cupertino για να ενσωματώσει την υπηρεσία Apple Music στο επερχόμενο ηλεκτρικό όχημα.

Θα είναι η πρώτη φορά που η υπηρεσία streaming μουσικής προσφέρεται ως αυτόνομη εφαρμογή μέσα σε ένα όχημα. Προφανώς, η Porsche σχεδιάζει να προσφέρει στους νέους και υπάρχοντες πελάτες δωρεάν έξι μήνες πρόσβασης στο Apple Music.

Οι ιδιοκτήτες του Taycan θα λάβουν ένα πρόσθετο πλεονέκτημα: τρία χρόνια ελεύθερου internet στο αυτοκίνητο. “Κανένας από τους πελάτες μας δεν θα πρέπει να ανησυχεί για την κατανάλωση δεδομένων κατά την streaming μετάδοση”, δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Porsche Connect Lars Buchwald κατά τη διάρκεια ενός event.

H ομάδα του TechCrunch λέει ότι οι πελάτες μπορούν να περιμένουν μια πραγματικά τέλεια εμπειρία. Θα δουν ένα εικονίδιο του Apple Music στην οθόνη του κέντρου ψυχαγωγίας του Taycan και δεν θα χρειαστεί καν να συγχρονίσουν τα τηλέφωνά τους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να συνδέσουν τα αναγνωριστικά της Apple με τους λογαριασμούς της Porsche.

Οι πελάτες θα μπορούν ακόμη να έχουν πρόσβαση σε όλα σχετικά με την υπηρεσία, δεδομένου ότι η εφαρμογή της Porsche δεν θα διαφέρει από την αντίστοιχη που υπάρχει στα iPhone. Επιπλέον, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ψηφιακό βοηθό της Porsche για να παίξουν τραγούδια ή να αλλάξουν ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Επίσης, το Taycan θα έχει πρόσβαση στο Apple CarPlay, το οποίο θα κυκλοφορήσει και σε περισσότερα οχήματα της Porsche στο μέλλον.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού