Νέα

Η πολύ ελαφριά εφαρμογή Google Go είναι πλέον διαθέσιμη για όλες τις συσκευές Android

211 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Το Android Go είναι όπως έχουμε καταλάβει η πιο ελαφριά έκδοση του κορυφαίου λειτουργικού συστήματος της Google και έχουν ενσωματωθεί πολλές εφαρμογές της Google σε αυτή την έκδοση με τις κατάλληλες τροποποιήσεις και έτσι είναι ακόμη πιο ελαφρύ το σύστημα. Αυτές οι εφαρμογές Go σχεδιάστηκαν αρχικά για αναδυόμενες αγορές και συσκευές χαμηλού επιπέδου, αλλά πρόσφατα η εταιρεία διευρύνει τη διαθεσιμότητά τους, μετονομάζοντας τα File Go σε Files by Google και ξεκινώντας το Gallery Go για όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει.

Φαίνεται ότι ο γίγαντας της αναζήτησης έχει επιλέξει να προσφέρει τις ελαφρές επιλογές του σε όλους, καθώς εχθές η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Google Go, η ελαφριά έκδοση της εφαρμογής αναζήτησης, είναι τώρα διαθέσιμη για λήψη στο Play Store για χρήστες Android σε όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή έρχεται με όγκο λίγο παραπάνω από 7MB και εμποδίζει τις spotty συνδέσεις από την αναστάτωση των αναζητήσεών σας, τοποθετώντας σας πίσω από εκεί που είχατε σταματήσει μόλις συνδεθείτε ξανά.

Εκτός από τις βασικές δυνατότητες αναζήτησης, η εφαρμογή διαθέτει επίσης ορισμένες νέες λειτουργίες που αποκαλύφθηκαν στο Google I / O, όπως η μετάφραση μέσω χρήσης της κάμερας ή η δυνατότητα να έχει κανείς να διαβάσει το κείμενο σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε δυνατά τη μετάφραση. Αυτή η λειτουργία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με κείμενο μέσα στις ιστοσελίδες που επισκέπτεται ο χρήστης μέσω της εφαρμογής Google Go.

Το Google Go μπορεί να μεταφορτωθεί μέσω του Play Store και είναι διαθέσιμο για οποιαδήποτε συσκευή Android με έκδοση 5.0, Lollipop ή νεότερη.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού