Νέα

Η Microsoft διευρύνει τις προσπάθειές της για την υποστήριξη παιχνιδιών του DirectX 12 στα Windows 7

Δεν υπάρχουν ΣχόλιαTo πρότυπο DirectX 12 λειτουργεί με τα Windows 7, αλλά αυτό δεν συνέβαινε πάντοτε. Η Microsoft υποστήριξε αρχικά αυτό το νεότερο γραφικό API στα Windows 10 και τα Windows 8. Όμως η εταιρεία επέκτεινε αυτή την λειτουργία στα Windows 7 νωρίτερα αυτό το έτος. Αυτό επιτρέπει στους προγραμματιστές να επωφεληθούν από την τεχνολογία στο παλαιότερο λειτουργικό σύστημα.

Η σημασία του DirectX 12 είναι ότι είναι ένα API χαμηλού επιπέδου δίνει στους προγραμματιστές πιο άμεση πρόσβαση στην κάρτα γραφικών. Είναι επίσης το απαραίτητο θεμέλιο για τη λειτουργία του DirectX R, το οποίο εξουσιοδοτεί την τεχνολογία φωτισμού επόμενης γενιάς, την ανίχνευση ακτίνων.

Η Microsoft έχει ήδη βοηθήσει μερικά στούντιο να φέρουν τα παιχνίδια DirectX 12 στα Windows 7. Τώρα, επεκτείνει τους πόρους για να συμβεί αυτό.

“Ανακοινώσαμε ότι το World of Warcraft χρησιμοποιεί το DirectX 12 που τρέχει στα Windows 7 από τον Μάρτιο”, αναφέρει προγραμματιστής της DirectX. “Από τότε, έχουμε λάβει ένα θερμό καλωσόρισμα από την κοινότητα παιχνιδιών και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με αρκετά στούντιο παιχνιδιών για να αξιολογήσουμε περαιτέρω αυτό το έργο”.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας να φιλοξενηθούν περισσότεροι προγραμματιστές, η Microsoft κάνει διάφορους πόρους διαθέσιμους δημοσίως.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην κοινότητα του DirectX στο Discord για να κάνετε ερωτήσεις και να πάρετε απαντήσεις απευθείας από την ομάδα. Αλλά η Microsoft έχει επίσης δημοσιεύσει πολλά έγγραφα.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού