Νέα

Γίνονται γνωστές οι ημερομηνίες έναρξης των OnePlus 7T και OnePlus 7T Pro

124 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Για να λέμε όλη την αλήθεια, φέτος σαν απλοί έστω θεατές θα έτυχε να παρατηρήσετε πως ορισμένοι κατασκευαστές πραγματοποίησαν μεγάλες αλλαγές σε αρκετές σειρές συσκευών τους. Αρκεί να θυμηθούμε πως η Samsung όχι μόνο κυκλοφόρησε το Galaxy S10 και το Galaxy S10 +, αλλά ανακοίνωσε επίσης ένα Galaxy S10e, το οποίο είναι μια φτηνότερη έκδοση των high-end συσκευών της.

Η OnePlus αποφάσισε επίσης να ξεκινήσει δύο ναυαρχίδες κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους και εννοούμε τα OnePlus 7 και ένα πιο ακριβό μοντέλο που είναι το OnePlus 7 Pro. Τώρα πρόκειται να ανακοινώσει ένα άλλο καινούργιο δίδυμο για το δεύτερο εξάμηνο του έτους που θα πρέπει να εμφανιστούν με τα εμπορικά ονόματα OnePlus 7T και OnePlus 7T Pro. Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των τηλεφώνων έχουν πλέον διαρρεύσει και σύμφωνα με τον χρήστη Max J. στο Twitter, μαθαίνουμε πως η OnePlus θα κάνει αλλαγές στο συνηθισμένο χρονοδιάγραμμα, άρα περιμένουμε αυτές τις αφίξεις για το δεύτερο εξάμηνο.

Τα OnePlus 7T και OnePlus 7T Pro θα ξεκινήσουν την νέα τους καριέρα φέτος από την Ινδία και αντί για τα τέλη Οκτωβρίου, όπως έγινε πέρυσι, η OnePlus θα αποκαλύψει τα τηλέφωνα στις 26 Σεπτεμβρίου. Η ημερομηνία έναρξης της Ινδίας συμπίπτει με την ίδια ημερομηνία που αναμένεται να αποκαλυφθεί η OnePlus TV. Εάν η παραπάνω ημερομηνία είναι σωστή, τότε η OnePlus TV πρέπει επίσης να ξεκινήσει Και αυτή στην αγορά της Ινδίας.

Τα τηλέφωνα θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη στις 10 Οκτωβρίου. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα στις 15 Οκτωβρίου. Δεν υπάρχει καμία αναφορά για την ημερομηνία έναρξης των τηλεφώνων στην Κίνα.

Η OnePlus αναμένεται επίσης να ξεκινήσει ένα άλλο 5G smartphone έως τα τέλη του 2019. Δεν ξέρουμε αν θα ξεκινήσει μαζί με τα OnePlus 7T και OnePlus 7T Pro ή θα υπάρξει ένα ξεχωριστό event.

Αυτά τα νέα μοντέλα θα πρέπει να διαθέτουν βελτιωμένες κάμερες, νέο επεξεργαστή Snapdragon 855+ και νέα χαρακτηριστικά όσον αφορά το λογισμικό. Αναμένουμε επίσης να κοστίζουν λίγο περισσότερο από τους προκατόχους τους.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού