Μυκητιάσεις
652 προβολες

Foot Trooper: Ένα πανίσχυρο σπρέι ενάντια στη μυκητίαση

foot trooper κορυφαία λύση ενάντια στη μυκητίαση

Το σπρέι foot trooper είναι μια νέα ανακάλυψη ενάντια στη μυκητίαση νυχιών και ποδιών, με εκπληκτικά αποτελέσματα. Όσοι έχουν παλέψει με μυκητίαση νυχιών ξέρουν ότι οι μύκητες είναι επίμονοι αντίπαλοι που πρέπει να τους πάρεις στα σοβαρά, αν θες να τους νικήσεις. Μην κάνεις το λάθος να τους υποτιμήσεις ή να πεις, «δεν πειράζει θα φύγει μόνο του» γιατί δεν θα φύγει. Είναι δικιά σου ευθύνη να το διώξεις με όπλο έναν ισχυρό αντιμυκητιασικό παράγοντα.

Ως γνωστόν, τα νύχια μας αποτελούνται από κερατίνη. Αυτή είναι και η τροφή των μυκήτων που προσβάλλουν τα νύχια μας. Το foot trooper θα διαλύσει όλες τις αποικίες των μυκήτων και θα εμποδίσει την επανεμφάνιση τους. Δημιουργεί ένα ανυπόφορο μικροπεριβάλλον για τους μύκητες , το οποίο δυσκολεύει την αναπαραγωγή και τη διαβίωση τους. Αυτό για εσάς σημαίνει υγιή και όμορφα νύχια. Επιπλέον το σπρέι foot trooper δίνει ένα πολύ όμορφο άρωμα στα πόδια

Το foot trooper με λίγα λόγια

foot trooper ενα πανίσχυρος ανιμυκητιακός παράγοντας
To Foot trroper είναι ένα premium σπρέι ενάντια στη μυκητίαση. Η αποτελεσματικότητα του θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσοι ψάχνουν λύση για τη μυκητίαση είναι ότι το 99% των αντιμυκητιασικών προϊόντων που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι αναποτελεσματικά. Στην καλή περίπτωση κάποια έχουν μια τοπική δράση. Μπορεί να παράγουν μια βελτίωση για λίγη ώρα αλλά μετά φαίνεται ότι έγινε μια τρύπα στο νερό. Άλλα προϊόντα είναι εντελώς άχρηστα, δίχως καμία απολύτως επίδραση στα νύχια και στα πόδια. Άλλα πάλι, έχουν εξαιρετικά δύσκολους τρόπους εφαρμογής ή απαιτούν πολύ συχνή χρήση και αυτό καθιστά την σωστή εφαρμογή τους δύσκολη.

Το σπρέι foot trooper έχει πολύ απλό τρόπο εφαρμογής και πανίσχυρη δράση, επιστημονικά τεκμηριωμένη. Εξαλείφει το μύκητα και τους σπόρους, του 98% των μυκητιακών ειδών. Έχει ήδη δουλέψει αποτελεσματικά για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.

Συγκριτικά πλεονεκτήματα Foot Trooper

Foot TrooperΑντιιδρωτικά/ΑποσμητικάΚοινά προϊόντα (σπρέι,αλοιφές, κρέμες)
Αποτελεσματικότητα100% ήδη μετά την πρώτη εφαρμογήΑναποτελεσματικό. Καλύπτει τις οσμές με αρώματα, δεν καταπολεμά τη μυκητίαση.Δεν έχει καμία επίδραση στην αιτία του μύκητα και της έντονης εφίδρωσης.
ΑσφάλειαΑσφαλές, υποαλλεργικόΕίναι πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις, κνησμός, κάψιμο, τοξικότητα, συμφόρηση των ιδρωτοποιών αδένων.Είναι πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις, κνησμός, κάψιμο, συμφόρηση των ιδρωτοποιών αδένων.
Σταθερότητα αποτελέσματοςΜακράς διαρκείαςΠροσωρινό (1-2 ώρες)Προσωρινό (αρκετές ώρες/ημέρες)
ΣύνθεσηΦυσικό, χωρίς προσθήκη συνθετικών ενώσεων, βαρέων μετάλλων και ορμονών.Περιέχει μεγάλη ποσότητα αλουμινίου, το οποίο φράζει τους σμηγματογόνους αδένες, μπορεί να προκαλέσει φλεγμονές και οίδημα.Περιέχουν μεγάλη ποσότητα αλουμινίου, το οποίο φράζει τους σμηγματογόνους αδένες και προκαλεί εξόγκωση και οίδημα.
ΑντενδείξειςΚαμία. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.Άτομα που παρουσιάζουν υπερευαισθησία στα συστατικά του προϊόντος.Aντενδείκνυται σε έγκυες και θηλάζουσες και σε όσους παρουσιάζουν υπερευαισθησία στα συστατικά του προϊόντος.

Τι είναι η μυκητίαση των νυχιών;

Η μυκητίαση επηρεάζει συνήθως όλο το πόδι. Επεκτείνεται και στο δέρμα του ποδιού

Έχετε παρατηρήσει ανθρώπους συνήθως μεγάλης ηλικίας με απολύτως κίτρινα και σκληρά νύχια στα πόδια ή ακόμα και στο χέρια; Είναι τα αποτελέσματα της μυκητίασης στο τελευταίο της στάδιο. Μια εντελώς αντιαισθητική εικόνα, με τα νύχια να υποφέρουν . Σε αυτό το στάδιο τεράστιες αποικίες μυκήτων έχουν καταλάβει τα νύχια σας. Λόγω άγνοιας και ελλιπούς ενημέρωσης πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι αυτό είναι η φυσιολογική εξέλιξη των ηλικιωμένων ανθρώπων. Στην πραγματικότητα δεν είναι μια φυσιολογική εξέλιξη και οι άνθρωποι που φθάνουν σε αυτό το σημείο λόγω συστηματικής αδιαφορίας απέναντι στο πρόβλημα της μυκητίασης. Επίσης η μυκητίαση των νυχιών ή αλλιώς γνωστή και ως ονυχομυκητίαση, είναι κάτι που μπορεί να αφορά και πολύ νέους ανθρώπους. Δεν κοιτάζει ηλικίες.

Αν είστε σε αρχικό στάδιο της μυκητίασης είναι αναγκαίο να κάνετε κάτι άμεσα. Αν βρίσκεστε σε προχωρημένο στάδιο είναι επιτακτική ανάγκη να κάνετε κάτι άμεσα. Όσο δεν αντιμετωπίζετε τους μύκητες, αυτοί χτίζουν όλο και μεγαλύτερες αποικίες στα νύχια και στα πόδια σας. Η κερατίνη των νυχιών και το δέρμα σας είναι η καλύτερη τροφή για αυτούς. Οι προσβεβλημένες περιοχές είναι ευάλωτες και προσελκύουν άλλα βακτήρια και ιούς να μπουν στο σώμα μας. Επίσης μια ονυχομυκητίαση μεταδίδεται πολύ εύκολα ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας που ζουν στο ίδιο σπίτι. Σε αυτό βοηθάει και η μη τήρηση των κανόνων υγιεινής. Το ψαλιδάκι που κόβουμε τα νύχια είναι ένας παράγοντας που μπορεί πολύ εύκολα να μεταφέρει τους μύκητες σε όλα τα νύχια τα δικά μας, αλλά και στων υπολοίπων μελών της οικογένειας.

Τα πρώτα σημάδια ότι έχετε μυκητίαση στα νύχια

Αρχικό στάδιο της μυκητίασης. Τα σημάδια και οι αλλοιώσεις είναι ήδη εμφανή
 • Τα νύχια αρχίζουν να εμφανίζουν κάθετες γραμμές , σταδιακά γίνονται αρκετά σκληρά και κόβονται δύσκολα με το ψαλίδι
 • Το δέρμα κυρίως γύρω από τα δάχτυλο παίρνει ένα άσπρο χρώμα σαν κάποιος να γράφει πάνω του με κιμωλία
 • Θα παρατηρήσετε αποκόλληση του δέρματος μεταξύ των δαχτύλων, ερεθισμό και φαγούρα
 • Πολλές φορές το μολυσμένο νύχι εισέρχεται μέσα στο δέρμα προκαλώντας πόνο
 • Θα παρατηρήσετε αυξημένη εφίδρωση και κακοσμία
To foot trooper λειτουργεί και ως ένα πανίσχυρο αποσμητικό
To Foot Trooper όχι μόνο θα τελειώσει τη μυκητίαση αλλά λειτουργεί και ως λύση ενάντια στην κακοσμία

Σύμφωνα με έρευνες ένας στους 9 ενήλικες πάσχει από μυκητίαση των νυχιών. Αν νομίζετε ότι είστε και εσείς μέσα σε αυτούς, μην ανησυχείτε. Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη σε όλα τα στάδια. Η ονυχομυκητίαση παίρνει θεραπεία ακόμα σε προχωρημένο στάδιο. Το fοοt trooper σε συνδυασμό με τις κατάλληλες ενέργειες από μέρους σας μπορεί να δώσει μια λύση στο πρόβλημα. Μπορεί ακόμα να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και για προληπτικούς λόγους αφού είναι 100% ακίνδυνο, δεν έχει αντενδείξεις και παρενέργειες ενώ λειτουργεί και ως φυσικό αποσμητικό. Τα πόδια σας θα μυρίζουν υπέροχα.

Η μεγάλη αποτελεσματικότητα του Foot Trooper

Το foot trooper θα διαλύσεις τις αποικίες των μυκήτων
Η υγεία τον ποδιών αρχίζει να επανέρχεται από τις πρώτες χρήσεις

Έχει ήδη δουλέψει αποτελεσματικά για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Από την πρώτη κιόλας μέρα που θα αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε η ήττα των μυκήτων θα έχει αρχίσει

 • Ο κνησμός και η φαγούρα αρχίζουν να υποχωρούν, σε περίπτωση που είχατε
 • Τα πόδια θα σταματήσουν να ιδρώνουν ενώ το δέρμα στα πόδια ή τα χέρια αρχίζει να γίνεται απαλό και όμορφο
 • Τα νύχια χάνουν τη σκληρότητα και το κίτρινο χρώμα. Αρχίζουν πάλι να αποπνέουν υγεία και καλή εμφάνιση
 • Πλήρης καταστροφή της μυκητιακής μόλυνσης
 • Αρχίζει η ανάπλαση του μολυσμένου δέρματος. Σταματάει η εφίδρωση και η κακοσμία
 • Στο τέλος θα ξέρετε ότι τελειώσατε οριστικά με τη μυκητίαση και ότι δε θα επιστρέψει στο μέλλον

Fοοt trooper: Πως δρουν τα συστατικά του;

Το foot trooper είναι απολύτως ασφαλές προϊόν με φυσικά συστατικά
Το foot trooper στη γραμμή παραγωγής

Το Foot trooper αναπτύσσεται στη Γερμανία και πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας το Γερμανικού κράτους. Τα συστατικά του έχουν επιλεχθεί μετά από πολυετείς επιστημονικές έρευνες

ΚΛΟΤΡΙΜΑΖΟΛΗ

Η κλοτριμαζόλη είναι ένα συστατικό του foot troper το οποίο θα σταματήσει την παραγωγή της εργοστερόλης, μια οργανική ένωση που παράγουν οι μύκητες. Αυτό θα προκαλέσει καταστροφικές συνέπειες στα προσβεβλημένα από τους μύκητες κύτταρα. Eίνια μια πανίσχυρη ουσία που θα διαλύσει τους μύκητες και του σπόρους τους

ΣΕΡΙΝ (ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΜΕΤΑΞΙΟΥ)

Θα διώξει τις δυσάρεστες οσμές αναστέλλοντας τη δράση των βακτηρίων. Αυτό αφορά ακόμα και αυτούς που δεν έχουν μυκητίαση ή είναι σε πολύ αρχικό στάδιο. Το σκληρό δέρμα της μολυσμένης περιοχής θα μαλακώσει και θα αποκτήσει ξανά απαλή υφή.

ΕΛΑΙΟ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ

Ο ισχυρότερος φυσικός αντιμυκητιακός και αντισηπτικός παράγοντας. Καταστρέφει τον μύκητα, τα σπόρια και το μυκήλιο του, εμποδίζει τον περαιτέρω πολλαπλασιασμό του. Καταπολεμά τα βακτήρια.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΜΕΛΙΟΥ

Τονώνει την υγεία των ποδιών και σταματάει την αντιαισθητική απολέπιση του δέρματος στα δάχτυλα ή σε άλλες μολυσμένες περιοχές του ποδιού

ΜΙΝΘΟΛΗ

Δροσίζει και αποστειρώνει το δέρμα και τα νύχια. μειώνει τον πόνο και τον κνησμό. Αναζωογονεί το δέρμα και δίνει μια άνεση που διαρκεί

Τι κινδύνους εγκυμονεί η ονυχομυκητίαση;

H ονυχομυκητίαση αυτή καθαυτή δεν αποτελεί μια θανάσιμη απειλή για την υγεία σας, ωστόσο είναι μια παρασιτική μόλυνση. Οι μύκητες χρησιμοποιούν το σώμα σας σαν το σπίτι τους και τρώνε την κερατίνη των νυχιών σας. Αν έχετε κάποια άλλα χρόνια προβλήματα με το στομάχι ή το συκώτι ,η παρουσία των μυκήτων αποτελεί επιβαρυντικό παράγοντα γιατί επιδρά αρνητικά στο ανοσοποιητικό σύστημα. Παράλληλα οι προσβεβλημένες περιοχές από τους μύκητες αποτελούν πύλη εισόδου και για άλλες μολυσματικές ασθένειες

Ας προστατεύσουμε τον εαυτό μας, η θεραπεία της ονυχομυκητίασης είναι τόσο απλή που δεν αξίζει με τίποτα να την αφήσουμε στην τύχη της.

Οι πολίτες αγνοούν συστηματικά τη μυκητίαση νυχιών

Σύμφωνα με έρευνες ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των ανδρών και ειδικά οι άντρες, αγνοούν επιδεικτικά τα πρώτα σημάδια ονυχομυκητίασης. Το πρόβλημα μεγαλώνει, τα νύχια γίνονται κίτρινα, αποκτούν μεγάλη σκληρότητα και θρυμματίζονται. Οι μύκητες ήδη έχουν προκαλέσει τεράστια ζημιά. Οι ασθενείς συμβιβάζονται με τον καιρό είτε επειδή θεωρούν ότι πρόκειται για ένα απλό αισθητικό πρόβλημα είτε γιατί θεωρούν ότι αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Σε κάθε περίπτωση φταίει η έλλειψη σωστής ενημέρωσης, για να καταλάβει ο κόσμος ότι η μυκητίαση είναι ασθένεια που πρέπει να καταπολεμήσουμε και όχι ένα αισθητικό πρόβλημα με το οποίο μπορούμε να συμβιώνουμε. Ο συμβιβασμός δεν είναι λύση σε καμία περίπτωση

Οδηγίες χρήσης Foot Trooper

Οι οδηγίες χρήσης και ο τρόπος εφαρμογής είναι πολύ απλοί. Είναι πολύ σημαντικό να τα τηρείτε σωστά. Θα δείτε την αποτελεσματικότητα του προϊόντος από την πρώτη κιόλας χρήση, όμως για να εδραιώσετε τα αποτελέσματα πρέπει να συνεχίσετε για 14 έως 30 μέρες. Τότε θα μπορείτε να πείτε με σιγουριά ότι νικήσατε την ονυχομυκητίαση χάρις σε αυτό το θαυματουργό σπρέι

 1. Ψεκάζετε καλά τα δάχτυλα των ποδιών σας. Να πάει το σπρέι στα νύχια, στα δάχτυλα και στις περιοχές ανάμεσα στα δάχτυλα
 2. Περιμένετε περίπου 1 λεπτό μέχρι να απορροφήσει το δέρμα σας τη δραστική ουσία του σπρέι
 3. Φοράτε πάντα καθαρές κάλτσες μετά τη χρήση
 4. Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε μέρα από 1 με 2 φορές

Διαδικασία Παραγγελίας και πληρωμή

Το foot trooper είναι διαθέσιμο για αποστολές σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο μόνο μέσω της ιστοσελίδας του επίσημου αντιπροσώπου. Είναι ένα premium προϊόν κατά της μυκητίασης που δε θα το βρείτε σε καταστήματα και φαρμακεία. Αυτό είναι καλύτερο γιατί έτσι προστατεύεται η ασφάλεια και η αυθεντικότητα του προϊόντος.

 1. Μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα πατώντας εδώ
 2. Συμπληρώνετε τη σύντομη φόρμα παραγγελίας με τ στοιχεία σας
 3. Περιμένετε την τηλεφωνική κλήση ενός εκπροσώπου για επιβεβαίωση στοιχείων κ ενημέρωση
 4. Πληρώνετε με την παραλαβή σε λίγες μέρες
foot trooper σπρέιΤο Foot Trooper είναι ένα premium προϊόν κατά της ονυχομυκητίασης
που δε θα βρείτε στo κοινό εμπόριο. Τα αποτελέσματα του θα σας εντυπωσιάσουν

Μεταβείτε τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα για παραγγελία με 50% έκπτωση

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: