Νέα

Eξαφανίστηκε το GΤΑ 5 από την λίστα παιχνιδιών του Nvidia GeForce Now

138 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Έφθασε η νέα εποχή των cloud gaming πλατφορμών που επιδιώκουν να δώσουν στους καταναλωτές μια γεύση για το πώς θα  μπορεί να μοιάζει το μέλλον των παιχνιδιών. Η υπηρεσία Nvidia GeForce Now βρισκόταν σε beta δοκιμές για μερικά χρόνια και τώρα προετοιμάζεται η παγκόσμια έναρξη λειτουργία της.

Το Grand Theft Auto 5, γνωστό και ως GTA 5, ήταν διαθέσιμο στο GeForce Now μέχρι την αρχή αυτής της εβδομάδας, αλλά τώρα λείπει. Αυτό το παιχνίδι κυριαρχεί κυριολεκτικά παντού, αλλά ο χρόνος ύπαρξής του στην πλατφόρμα παιχνιδιών cloud της Nvidia έχει λήξει. Η εξαφάνιση του GTA 5 παρατηρήθηκε για πρώτη φορά από μερικούς δαιμόνιους χρήστες που έκαναν σχετική δημοσίευση στο Reddit.

Η Nvidia ανταποκρίθηκε στην κατακραυγή για την εξαφάνιση αυτού του ανοιχτού παγκόσμιου τίτλου από την υπηρεσία GeForce Now, λέγοντας ότι επρόκειτο για μια σκόπιμη κίνηση. Η εταιρεία δηλώνει ότι ο προγραμματιστής Rockstar Games του GTA 5 έχει αποφασίσει να καταργήσει το παιχνίδι από το GeForce Now. Λοιπόν, αυτό μπορεί να αποτελέσει σοκ για πολλούς, ειδικά για τους παίκτες που δοκιμάζουν και παίζουν το GTA 5 στην πλατφόρμα του cloud. Αλλά, το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί η Rockstar Games επέλεξε την αφαίρεση αυτού του τίτλου από το GeForce Now;

Λοιπόν, η απάντηση θα μπορούσε να είναι πολύ απλή, το παιχνίδι θα διατίθεται πλέον στο Google Stadia. Η Google έχει ήδη διοργανώσει δύο συνέδρια Stadia Connect, αποκαλύπτοντας μερικούς από τους συνεργάτες της, όπως Ubisoft, EA, Capcom και πολλούς άλλους. Η Rockstar Games είναι ένας από τους αποκλειστικούς προγραμματιστές παιχνιδιών που θα φέρει τους τίτλους της στο Google Stadia τους επόμενους μήνες. Το Red Dead Redemption 2 έχει ήδη φημολογηθεί ότι θα φτάσει στα Stadia κατά την έναρξη του, αλλά η απότομη απομάκρυνση του GTA 5 από το GeForce Now θα μπορούσε να υπονομεύσει την ανακοίνωση της αποκλειστικότητας στην υπηρεσία Stadia.

Το Google Stadia έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, οπότε μπορούμε να περιμένουμε να ακούσουμε περισσότερα από την Rockstar Games, όταν αυτή η νέα cloud πλατφόρμα παιχνιδιών λειτουργήσει κανονικά.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού