Νέα

Έτοιμη η λίστα Σεπτεμβρίου με τα παιχνίδια του Xbox Live Gold

217 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Ξεχνάμε σιγά-σιγά τις όμορφες καλοκαιρινές μας διακοπές, αύριο τελειώνει ο μήνας και μπαίνουμε στον Σεπτέμβριο και το μόνο που μας χαροποιεί είναι πως Microsoft ανακοίνωσε την νέα λίστα με τα επόμενα παιχνίδια που θα διαθέσει η εταιρεία για μέλη του Xbox Live Gold κατά τη διάρκεια του νέου μήνα για να παίξουν εντελώς δωρεάν. Υπάρχουν δύο παιχνίδια του Xbox One και δύο παιχνίδια για το Xbox 360. Τα τελευταία παιχνίδια είναι επίσης διαθέσιμα για αναπαραγωγή στο Xbox One χάρη στο πρόγραμμα Backward Compatibility της Microsoft.

Hitman: The Complete First Season (Xbox One: September 1 – 30)

Διαθέτει όλες τις τοποθεσίες και επεισόδια της πρώτης σεζόν από Prologue, Paris, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado και Hokkaido. Ως πράκτορας 47, θα εκτελέσετε συμβόλαια σε ισχυρούς, υψηλού προφίλ στόχους σε μια έντονη ιστορία θρίλερ σε έναν κόσμο γεμάτο δολοφονίες.

We Were Here (Xbox One: September 16 – October – 15)

Το όλο στόρυ εξελίσεται σε μια έρημη παγωμένη περιοχή όπου έχετε μείνει μόνος, ψάχνετε το ταίρι σας που χάσατε και ακούτε μια οικεία φωνή στο άλλο άκρο.

Earth Defense Force 2025 (Xbox 360, Xbox One: September 1 – 15)

Οκτώ χρόνια από την ήττα της εξωγήινης εισβολής και την καταστροφή της “Mothership”, ο πολιτισμός ανέκτησε το μεγαλύτερο μέρος της ευημερίας που είχε κάποτε. Το 2025 δημιουργείται μια νέα κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς οι γιγαντιαίοι εξωγήινοι και τα έντομα ανακαλύπτονται. Οι Ravagers έχουν εξελιχθεί και είναι πιο δυνατοί από ποτέ. Η δύναμη άμυνας της Γης πρέπει τώρα να αντέξει αυτά τα τρομακτικά πλάσματα για να σώσει την ανθρωπότητα για άλλη μια φορά!

Tekken Tag Tournament 2 (Xbox 360, Xbox One: September 16 – 30)

Συμμετάσχετε στους μεγαλύτερους αγώνες μάχης του κόσμου και κάντε τα πιο δυνατά χτυπήματα σε μάχες γεμάτες δράση! Επιλέξτε από ένα τεράστιο cast χαρακτήρων και απελευθερώστε τα πιο κακό combos σας για να διεκδικήσετε την τελική νίκη!

Το Gears of War 4 και το Forza Motorsport 6 για το Xbox One και το Castlevania: Lords of Shadow για το Xbox 360 είναι ακόμα διαθέσιμα.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού