Νέα

Επισήμως θα δούμε την λειτουργία του Disney + σε iOS, Apple TV, Android και Xbox One

60 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Το ντεμπούτο της πολυαναμενόμενης streaming υπηρεσίας ροής της Disney, το νέο πρόγραμμα Disney +, είναι σχεδόν έτοιμο να γίνει, ωστόσο όλα θα είναι έτοιμα πλήρως για όλους από 12 Νοεμβρίου, για αυτό η εταιρεία αρχίζει από σήμερα να μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες γι ‘αυτήν την νέα τους προσπάθεια.

Σήμερα μαθαίνουμε πώς θα μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο στο Disney +, το οποίο περιλαμβάνει νέες πρωτότυπες σειρές όπως το Mandalorian, μια εντελώς νέα σεζόν των The Simpsons και γενικά θα υπάρξει μια τεράστια βιβλιοθήκης ταινιών της Disney. Και ενώ γνωρίζαμε ότι η Disney σχεδίαζε να φέρει την υπηρεσία Disney + στις “αγαπημένες” έξυπνες τηλεοράσεις, σε smartphones, φορητούς υπολογιστές, tablet και κονσόλες, οι μοναδικές συσκευές που είχε αναφέρει πως θα έχουν συμβατότητα ήταν αυτή τη Roku και το Playstation 4 της Sony. Είναι επίσημο ότι η Disney + θα υποστηρίξει iOS, Apple TV, Android, Android TV, Google Chromecast και Xbox One κατά την πρώτη της κυκλοφορία.

Ειδικά στις συσκευές της Apple, η Disney λέει ότι οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία συνεχούς ροής (streaming) μέσω της αγοράς εντός της εφαρμογής, γεγονός που θα κάνει τη διαδικασία εγγραφής αρκετά απλή για τους πελάτες. Το γεγονός ότι η υπηρεσία Disney + θα έχει εφαρμογές σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες κατά την άφιξή της, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη το ψηφιακό αποτύπωμα άλλων εφαρμογών της Disney όπως το Hulu και το ESPN +. Στις ΗΠΑ, η Disney + θα είναι διαθέσιμη από 6,99 δολάρια το μήνα ή 12,99 δολάρια που περιλαμβάνει το Hulu (με διαφημίσεις) και το ESPN +.

Bεβαίως δεν είναι μονάχα οι ΗΠΑ που θα επιλεχθεί για την έναρξη λειτουργίας του Disney + στις 12 Νοεμβρίου. Η Disney ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη την ίδια μέρα στον Καναδά και τις Κάτω Χώρες, με μηνιαία συνδρομή των 8.99 δολαρίων και € 6.99 (ή € 69.99 ετησίως) αντίστοιχα. Ακόμη, στις 19 Νοεμβρίου, η Disney + θα ξεκινήσει και στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία ($ 9.99 NZD το μήνα, $ 99.99NZD ετησίως). Η άφιξη της Disney + σε αυτές τις χώρες σηματοδοτεί την αρχή των παγκόσμιων σχεδίων εγκατάστασης της Disney για την συγκεκριμένη streaming υπηρεσία.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού