Νέα

Έως και την λήξη του Α’ εξαμήνου, η Xiaomi έφθασε σε αποστολές τα 60 εκατ. smartphones

52 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Εχθές με πολύ ευχαρίστηση και αισιοδοξία για το μέλλον, ο κινεζικός κατασκευαστικός γίγαντας Xiaomi δημοσίευσε την οικονομική έκθεση για το δεύτερο τρίμηνο και το πρώτο εξάμηνο του 2019. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα έσοδα του 2ου τριμήνου έφτασαν τα 52 δισ. γιουάν (7,3 δισ. δολάρια), σε ετήσια βάση.

Το προσαρμοσμένο καθαρό κέρδος ήταν 3,64 δισ. γιουάν (516 εκατ. Δολάρια), ενώ τα καθαρά κέρδη που αναλογούσαν στους μετόχους ανήλθαν σε 2,51 δισ. γιουάν (356 εκατ. δολάρια). Για το Α’ εξάμηνο του 2019, τα συνολικά έσοδα της Xiaomi ανήλθαν σε 95,71 δισ. γιουάν (13,5 δισ. δολάρια), αυξημένα κατά 20,2% σε ετήσια βάση.

Το προσαρμοσμένο καθαρό κέρδος ήταν 5,72 δισεκατομμύρια γιουάν (810 εκατομμύρια δολάρια), μια ετήσια αύξηση 49,8% που υπερβαίνει κατά πολύ τις προσδοκίες πολλών. Επιπλέον, οι αποστολές smartphones για την περίοδο H1 2019 έφθασαν τις 60 εκατομμύρια μονάδες. Για το πρώτο εξάμηνο του έτους, η Xiaomi TV κατέχει την πρώτη θέση στην Κίνα και μεταξύ των κορυφαίων 5 δημοφιλέστερων bradns παγκοσμίως όσον αφορά την αγορά τηλεοράσεων.

Σχετικά με την έρευνα και την ανάπτυξη, η εταιρεία δαπάνησε 3,3 δισ. γιουάν, αυξημένο κατά 30% από έτος σε έτος. Επίσης, είναι ηγέτης στην αγορά του IoT.

Ο Lei Jun, ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Xiaomi, δήλωσε ότι για το πρώτο εξάμηνο του 2019, το αποτέλεσμα της Xiaomi είναι πολύ καλό παρά το δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον. Η συνολική κερδοφορία και τα συνολικά αποθεματικά μετρητών είναι επαρκή. Η Xiaomi θα μπορέσει να προσελκύσει ευκαιρίες αγοράς για 5G και AIoT. Έχει επίσης την ικανότητα να αυξήσει τις επενδύσεις στο τμήμα Ε & Α και να επεκτείνει τις επενδύσεις για να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία στην αγορά.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού