Νέα

Εφικτή η χρήση της υπηρεσίας Nvidia GeForce Now σε Android smartphones

Δεν υπάρχουν ΣχόλιαΗ σκληρή μάχη μεταξύ των δημιουργών video-games έχει πλέον περάσει σε άλλο level αφού μην ξεχνάμε πως υπάρχουν οι προτάσεις cloud και για άλλη μία φορά υπάρχει μεγάλη “αντιπαλότητα” και πάλι, με την Nvidia να ανακοινώνει ότι η δικιά της νέα υπηρεσία GeForce Now θα ξεκινήσει την ανάπτυξη υποστήριξης για επιλεγμένες συσκευές Android αργότερα αυτό το έτος.

Αυτή η υπηρεσία cloud gaming είναι σε beta μορφή για PC, Mac και Nvidia Shield TV εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τώρα μπορείτε να μεταφέρετε όλη σας τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών  του υπολογιστή σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Ναι, διαβάσατε σωστά. Σε αντίθεση με το Google Stadia, το GeForce Now σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε απομακρυσμένο υπολογιστή και να εγκαταστήσετε παιχνίδια που έχετε ήδη αγοράσει στο Steam, Uplay, Battle.net και σε άλλες ψηφιακές πλατφόρμες. Αυτό το καθιστά μια ελκυστική εναλλακτική λύση για εκείνους με εκτεταμένες βιβλιοθήκες και underpowered υλικό.

Για να γίνει ακόμα πιο ελκυστική η υπηρεσία, η Nvidia ανακοίνωσε ότι οι διακομιστές GeForce RTX τέθηκαν σε λειτουργία πλέον στη Γερμανία και πολύ σύντομα στη Βόρεια Καλιφόρνια. Επιπλέον διακομιστές θα ανοίξουν στην Ιαπωνία και στην Κορέα αργότερα αυτό το έτος. Αυτό θα φέρει απίστευτη απόδοση και θα κατανοήσουμε τι πραγματικά σημαίνει τεχνολογία αιχμής περί ανίχνευσης ακτίνων στην υπηρεσία cloud gaming. Σε συνδυασμό με τα δίκτυα 5G, η Nvidia ισχυρίζεται ότι αυτό καθιστά δυνατή την χρήση VR και AR σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή.

Δεν είναι ξεκάθαρο ακριβώς ποιες συσκευές Android θα συμπεριληφθούν στο beta πρόγραμμα του GeForce Now. Εξαρχής αναφέρονται πως θα υπάρξει συμβατότητα μόνο με premium συσκευές της Samsung και της LG, αλλά και κάτι παραπάνω από την αρχική ανάπτυξη του Google Stadia, το οποίο θα είναι διαθέσιμο μόνο σε συσκευές Pixel.

Πολλά παιχνίδια δεν υποστηρίζουν touch screen controls,, επομένως θα χρειαστείτε τηλεχειριστήριο bluetooth για να παίξετε παιχνίδια στην Android συσκευή σας. Το GeForce Noew υποστηρίζει ήδη μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές όπως το SteelSeries Stratus Duo και το Razer Raiju Mobile, καθώς και το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης Nvidia Shield.

Η beta μορφή του GeForce Now θα λήξει σε λίγους μήνες, οπότε βεβαιωθείτε ότι εγγραφείτε τώρα αν θέλετε να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν την επίσημη του κυκλοφορία στο κοινό.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού