Νέα

Δικαστήριο διέταξε την απαγόρευση χρήση της ονομασίας “MIX” από την Xiaomi

52 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Φέτος θα υπάρξει μια σημαντική αλλαγή όσον αφορά την σειρά Mi MIX και δεν αναφερόμαστε φυσικά στον σχεδιασμό και το εσωτερικό του μέρος, αλλά μάλλον θα έχουμε την χρήση ενός νέου ονόματος και αυτό θα γίνει αναγκαστικά.

Ένα δικαστήριο του Πεκίνου έχει αποφανθεί κατά της χρήσης του ονόματος MIX από τη Xiaomi, καθώς αποτελεί παράβαση εμπορικού σήματος. Μια άλλη εταιρεία σήμανε πως ήδη από τις 23 Νοεμβρίου του 2013 είχε επιλέξει το όνομα “MIX”, δηλαδή πολύ πιο πριν από την αίτηση κατατεθέντος της Xiaomi στις 14 Νοεμβρίου 2016.

Η υπόθεση παραχώρησε παραπέρα και η Xiaomi οδηγήθηκε στο δικαστήριο στις 4 Μαρτίου 2019 μετά την άρνησή της πως έχει προκύψει νομικό ζήτημα. Συγκροτήθηκε μια επιτροπή σύμφωνα με το νόμο και συμφωνήθηκε ότι η Xiaomi δεν έχει καμία αξίωση για το εμπορικό σήμα βάσει του άρθρου 69 του Διοικητικού Νόμου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Με βάση την όλη κατάσταση, η Xiaomi δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει το όνομα MIX για οποιαδήποτε από τις μελλοντικές συσκευές της. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα η Xiaomi να καταλήξει σε συμφωνία με την εταιρεία που κατέχει το εμπορικό σήμα και ίσως τελικά να μην έχουμε αλλαγές, θα τα μάθουμε όλα στο προσεχές μέλλον….


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού