Νέα

Διέρρευσαν από διαφημιστικό σποτ τα χαρακτηριστικά της Canon EOS M6 Mark II

Δεν υπάρχουν ΣχόλιαΦαίνεται ότι η Canon εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τη διατήρηση της σειράς EOS M όπου περιλαμβάνονται οι mirrorless φωτογραφικές μηχανές. Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει σύμφωνα με μια έκθεση από την σελίδα Canon Rumors, η οποία διαπίστωσε πως υπάρχει νέα διαρροή διαφημιστικού βίντεο από τη Canon, όπου γίνεται καθαρή προβολή του μοντέλου EOS M6 Mark II.

Χάρη αυτό το νέο βίντεο, γνωρίζουμε ότι η εταιρεία εργάζεται πράγματι σε αυτή κάμερα και τώρα έχουμε επίσης μια ιδέα για το είδος των προδιαγραφών που μπορούμε να περιμένουμε. Λοιπόν, η νέα κάμερα περιλαμβάνει τη χρήση ενός αισθητήρα APS-C των 32,5 MP, τη χρήση του επεξεργαστή εικόνας DIGIC 8, ταχύτητες λήψης 14 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ταχύτητα λήψεων αρχείων RAW έως 30 fps και εύρος ISO 26.500, AF, λήψη βίντεο 4K και λήψη βίντεο Full HD σε 120fps. Θα υπάρχει επίσης ένα αφαιρούμενο σκόπευτρο OLED.

Είναι πραγματικά ενδιαφέρον το γεγονός ότι η Canon εξακολουθεί να προωθεί τη σειρά φωτογραφικών μηχανών EOS M. Δεν ήταν ακριβώς η πιο ευπρόσδεκτη σειρά της, αλλά υποθέτουμε ότι θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει μια πιο προσιτή κάμερα χωρίς κάτοπτρα σε σύγκριση με τη σειρά EOS R, οι οποίες είναι λίγο ακριβές και φυσικά ένας απλός χομπίστας της φωτογραφίας, δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει υπέρογκα ποσά για μια φωτογραφική μηχανή.

Δεν υπάρχει σχετική αναφορά για το πότε θα ανακοινωθεί η κάμερα, αλλά δεδομένου ότι το διαφημιστικό βίντεο έχει ήδη διαρρεύσει, φανταζόμαστε ότι μια επίσημη ανακοίνωση δεν θα πρέπει να είναι πολύ μακριά.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού