Νέα

Αυτόν τον Δεκέμβριο, περιμένουμε το νέο πτυσσόμενο τηλέφωνο Razr της Motorola στην Ευρώπη

42 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Πολύ καιρό τώρα, φημολογείται έντονα πως η Motorola θα επαναφέρει τη γραμμή Razr με το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της και νέα στοιχεία που βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνουν πολλά για αυτή την συσκευή. Όπως αναμενόταν, θα είναι ένα mid-ranger μοντέλο και προφανώς να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το Δεκέμβριο του 2019 ή τον Ιανουάριο του 2020. Για να αποκτήσετε μια τέτοια μονάδα, θα πρέπει να ξοδέψετε τουλάχιστον € 1.500.

Σε σύγκριση με το Galaxy Fold της Samsung και το Mate X της Huawei, αυτό είναι πολύ φθηνότερο πράγματι, αλλά το νέο Razr θα εξακολουθεί να είναι περίπου 50% ακριβότερο από τα κορυφαία τηλέφωνα ανταγωνιστών του με μη πτυσσόμενες οθόνες. Έτσι, μπορεί να αποδειχθεί πως θα έχει ένα μεγάλο αρνητικό του στοιχείο ως προς την προώθησή του.

Η συσκευή θα διπλώνει με το παραδοσιακό τρόπο με τον οποίο έκλειναν-άνοιγαν τα παλαιότερα Razr και όπως τα προηγούμενα μοντέλα, έτσι και τώρα θα έχουμε μια μικρότερη οθόνη στο εξωτερικό, η οποία θα εμφανίζει ειδοποιήσεις και διάφορα άλλα εικονίδια. Ο τελικός σχεδιασμός λέγεται ότι είναι πολύ κοντά σε αυτό που βλέπετε στις εικόνες, οι οποίες δημιουργήματα που του Sarang Sheth της Yanko Design.

Το νέο Razr θα επικεντρωθεί περισσότερο στο στυλ, όπως και οι προκάτοχοί του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να περιμένετε να ενσωματωθεί μια τεράστια μπαταρία. Υποθέτουμε ότι αυτό σημαίνει ότι το λεπτό του προφίλ θα παραμείνει ανέπαφο.  

Οι προηγούμενες φήμες ισχυρίστηκαν ότι το νέο Razr θα ήταν εφοδιασμένο με SoC Snapdragon 710 SoC, 4 / 6GB μνήμης RAM, ROM 64 / 128GB και μια μπαταρία 2.730 mAh, τα οποία φαίνεται ότι ταυτίζονται με τις νέες πληροφορίες που έχουν φτάσει και σήμερα με την μορφή νέων φημών. Η οθόνη στο εσωτερικό λέγεται ότι είναι ένα πάνελ 6,2 ιντσών με ανάλυση 876×2142, ενώ το εξωτερικό πάνελ θα φέρει ανάλυση 600×800.

Στις ΗΠΑ, η Verizon πρόκειται να προσφέρει την συσκευή με τιμή που κυμαίνεται γύρω στα 1.500 δολάρια.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού