Νέα

Ανανεωμένο νέο μοντέλο RedmiBook 14 με τους τελευταίους επεξεργαστές Intel 10th Gen και σε νέα χρώματα

117 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Το “χαρτοφυλάκιο” συσκευών  της Redmi εξαπλώθηκε πέρα από την κατηγορία των smartphones κατά την κυκλοφορία της σειράς Redmi K20, τότε που εταιρεία παρουσίασε το προσιτό RedmiBook 14 στην Κίνα. Έχουν μεσολαβήσει μόνο μερικοί μήνες από το ντεμπούτο του RedmiBook, αλλά η Redmi ανανέωσε την σειρά με τους τελευταίους επεξεργαστής Intel 10ης γενικάς Intel και πλέον έχουμε και υψηλότερες διαμορφώσεις αποθήκευσης. Η ανανεωμένη έκδοση έχει ονομαστεί RedmiBook 14 Enhanced Edition.

Η Redmi δεν έχει αλλάξει τίποτα στο μπροστινό μέρος του σχεδιασμού. Ναι, η έκδοση RedmiBook 14 Enhanced Edition συνοδεύεται από τον επεξεργαστή Intel Core i5-10210U ή Core i7-10510U από τη νέα οικογένεια Lake Comet. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση.

Όσον αφορά την παραλλαγή του επεξεργαστή Core-i5, συνδυάζεται με 8GB μνήμη RAM και μέχρι 512GB SSD (όπου η βασική έκδοση περιλαμβάνει μόνο SSD 256GB), ενώ η παραλλαγή του επεξεργαστή Core-i7 έρχεται σε μια ενιαία διαμόρφωση με μνήμη RAM 8GB και SSD 512GB. Όλες οι παραλλαγές υποστηρίζονται από 2GB GPU Nvidia GeForce MX250.

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές του RedmiBook 14 παραμένουν σχεδόν οι ίδιες. Θα έχετε μια οθόνη Full HD των 14 ιντσών, μπαταρία 46 W, 2 θύρες USB-A 3.0, 1 θύρα USB 2.0, θύρα HDMI και υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.

Το RedmiBook 14 Enhanced Edition θα είναι διαθέσιμο σε τρεις διαμορφώσεις, με διαφορετικούς επεξεργαστές και επιλογές αποθήκευσης. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλες τις παραλλαγές εδώ:

Εκτός από την παραλλαγή Silver, η Xiaomi έχει παρουσιάσει δύο νέες παραλλαγές χρώματος, όπως το Grey και Pink, για το RedmiBook 14. Αυτός ο ανανεωμένος φορητός υπολογιστής είναι έτοιμος για προ-παραγγελία, αλλά η πρώτη πώληση προγραμματίζεται για τις 6 Σεπτεμβρίου από το Mi.com, Mi Home και άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Κίνα.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού